LA RÂND LA TAXE: Aglomerație în aceste zile la casieria Direcției de Venituri

LA RÂND LA TAXE: Aglomerație în aceste zile la casieria Direcției de Venituri

 Cei care nu și-au plătit impozitele pentru locuințe, autoturisme și terenuri pe primul semestru mai au la dispoziție două săptămâni. Zilele acestea cei care au trecut pe la casieria Direcției de Venituri din cadrul Primăriei Sighet au fost nevoiți să aștepte la coadă minute în șir ca să își achite taxele către stat.

Dacă zilele trecute reprezentanții Direcției de Venituri atrăgeau atenția contribuabililor că se apropie data scadentă pentru plata anumitor categorii de taxe, săptămâna aceasta au fost surprinși de numărul mare de oameni care au lăsat plata impozitelor și a restanțelor pe ultima sută de metri.
„Este aglomerație, zilele trecute am avut și încasări foarte frumoase, lumea a venit, își depun evaluările, doresc să le spunem cât mai repede cât au de plătit. Dacă veți merge în casierie veți constata că este lume multă și îi așteptăm până în data de 31 să vină să își plătească pe jumătate de an, să plătească pe tot anul, ca să obțină acea bonificație la clădiri, terenuri sau mijloace de trasport sau să își plătească restanțele ca să beneficieze de hotărârea de Consiliu Local prin care se anulează 73,3 % din majorările de întârziere”, a precizat directorul Direcţiei de Venituri din cadrul Primăriei Sighetu Marmaţiei, Tamara Vasiliu.
Angajații Direcției de Venituri din cadrul Primăriei Sighet și-au adaptat programul volumului de muncă din această perioadă.
„Programul de lucru este: luni, marți și joi suntem aici de la ora 08:00 până la 15:45, miercuri de la ora 08:00 până la ora 18:00, iar vinerea de la ora 08:00 până la ora 13:00. În data de 30 și 31 martie vom fi aici de la ora 08:00 până la ora 18:00. În fiecare zi avem o pauză de la ora 13:45  la 14:30, când trebuie să ducem la trezorerie încasările din cursul zilei”, a arătat Tamara Vasiliu.
Taxele și declarațiile pentru care data scadentă este 31 martie se găsesc pe site-ul Primăriei la categoria Taxe și impozite. Tot acolo se găsește și legislația actualizată cu privire la declarațiile fiscale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.