La patru incendii în trei zile au avut de intervenit pompierii maramureșeni

Pompierii maramureșeni au intervenit în ultimele trei zile la patru situații de urgență. Au avut de stins incendii de vegetație, dar și la gospodării și la o mașină.

Vineri, militarii băimăreni au intervenit în Seini, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. Focul a distrus circa 35 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 2 motocositoare. Sâmbătă, un incendiu a cuprins circa 25 de hectare de vegetație uscată în localitatea Coltău. Pentru lichidarea incendiului, alături de pompierii băimăreni, intervenit și pompieri din cadrul serviciului voluntar. Tot sâmbătă, Detașamentul Baia Mare a stins un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din Făurești. Alături de militarii băimăreni au intervenit și pompierii voluntari din Copalnic Mănăștur. Focul a mistuit circa 75 de metri pătrați din acoperișul de lemn. De asemenea, în urma incendiului s-au degradat pereții și tavanele din încăperi.

Luni, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism. Focul a distrus mașina în proporție de 90 %.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.