La mâna destinului

La mâna destinului

 

O sigheteancă în vârstă de doar 49 de ani a suferit până acum mai mult decât pentru doi oameni la un loc. În urma mai multor atacuri vasculare cerebrale a rămas paralizată şi este hrănita printr-un tub cu ajutorul unei seringi. Femeia trăieşte dintr-o pensie mizeră de 350 de lei în chirie cu cei doi copii care o îngrijesc. Aceştia se tem însă că vor ajunge în curând pe stradă. Spun că au rămas în urmă cu plata chiriei, dar şi a utilităţilor şi nu mai au la cine să apeleze pentru ajutor.

Băiatul femeii în vârstă de 25 de ani spune că nu îşi permite să lucreze deoarece nu ar avea în grijă cui să îşi lase mama complet dependentă de el.

Vecinii spun că vor face cheta luna asta pentru a-i ajuta cu plata datoriilor, însă o rezolvare spun ei ar fi internarea femeii la un centru de specialitate pentru a beneficia de îngrijiri medicale.

Situaţia familiei Moldovan este una disperată. Cei trei supravieţuiesc de pe o zi pe alta, fără apă, fără curent şi fără siguranţa că mâine vor avea ce să pună pe masă. Cei doi fii ai femeii în vârstă de 49 de ani fac eforturi uriaşe pentru a-şi îngriji mama paralizată şi spera că cineva îi va ajuta pentru a nu rămâne pe strada acum în pragul sărbătorilor de Paşti.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.