La datorie şi de sărbători

La datorie şi de sărbători

Pompierii maramureşeni vor fi la datorie şi în perioada Sărbătorilor de Paşte.  Centrul Operaţional al I.S.U. Maramureş va monitoriza, pe toată perioada sărbătorilor, situaţia din judeţ, pentru a asigura intervenţia rapidă a pompierilor acolo unde este nevoie.
Specialiştii inspecţiei de prevenire din cadrul inspectoratului nostru au executat până acum controale la 23 de lăcaşuri de cult din judeţ, iar acţiunea de verificare continuă pe toată perioada sărbătorilor. A fost efectuată instruirea personalului propriu al lăcaşelor de cult în ce priveşte asigurarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, menţinerea liberă a căilor de acces, evacuare şi intervenţie, exploatarea în condiţii de siguranţă a mijloacelor de încălzire, instalaţiilor electrice şi limitarea propagării incendiilor, compartamentul pe timpul manifestărilor cu public numeros.
A fost verificat, de asemenea, gradul de implicare în activităţi de prevenire a membrilor compartimentelor  de prevenire din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din teritoriu. Totodată, personalul S.V.S.U. va executa activităţi de prevenire pe timpul slujbelor religioase din seara zilei de 23 aprilie.
În cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă, cetăţenii sunt rugaţi să anunţe, în cel mai scurt timp, la numărul de urgenţe112.
   

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.