KICKBOXING: Sportivii sigheteni s-au întors de la campionatul național cu 34 de medalii

KICKBOXING: Sportivii sigheteni s-au întors de la campionatul național cu 34 de medalii

 Echipa sigheteană Ultimate Kickboxing s-a întors de la campionatul național de la București cu zeci de medalii. Cei 11 copii au obținut 4 medalii de aur,12 de argint și 18 de bronz.  Datorită rezultatelor obținute, sportivii clubului s-au calificat la campoionatul european.

Sportivii s-au pregătit pentru campionat încă din luna ianuarie. Aceștia s-au calificat în primele 3 locuri și vor putea partcipa și la celelalte campionate de anul acesta.
„De la competiția națională ne-am întors cu 34 de medalii, respectiv 4 medalii de aur, 12 de argint și 18 de bronz. Sportivii s-au descurcat foarte bine, datorită muncii grele pe care au depus-o în perioada asta de 8 săptămâni, au adus și rezultatele la care ne-am așteptat de la campionatul național”, a arătat Iosif Csizmadia, antrenor la Ultimate Kickboxing.
Deși competiția a fost una grea, sportivii au reușit să ia 4 medalii de aur și să devină pentru a doua oară campioni naționali. 
„A fost o competiție foarte grea, în principiu campionatul național este foarte greu pentru că toți sportivii trag foarte mult pentru calificări, avem de-a face cu toți campionii României și România are foarte mulți sportivi buni și suntem mândri că suntem și noi printre ei”, a adăugat Iosif Csizmadia.
Anul acesta va fi unul încărcat pentru sportivi. Aceștia urmează să participe  vara aceasta la campionatul european, dar și la alte competiții, naționale și inetrnaționale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.