John Mayer nu poate să mai cânte. Cântăreţul a fost diagnosticat cu granulom al corzilor vocale

John Mayer nu poate să mai cânte. Cântăreţul a fost diagnosticat cu granulom al corzilor vocale
Cântăreţul american John Mayer şi-a anulat concertele programate în perioada imediat următoare şi a amânat lansarea viitorului său album de studio, deoarece a fost diagnosticat cu granulom al corzilor vocale.
Artistul a anunţat că nu va mai participa la concertul pe care urma să îl susţină cu Tony Bennett la Los Angeles şi nici la iHeartRadio Music Festival din Las Vegas, ambele programate pentru săptămâna viitoare, deoarece suferă de granulom al corzilor vocale – un mic nodul de natură inflamatorie, informează uk.eonline.com

"Ştiu că există persoane care depind de prezenţa mea acolo şi îmi pare foarte rău că nu voi putea să fiu prezent la acele concerte", a declarat, vineri, John Mayer.

Granulomul este o tumoare de natură inflamatorie cronică, de formă nodulară şi de mici dimensiuni, ce apare din cauza acumulării unui număr de celule fagocite mari. Granulomul se formează atunci când sistemul imunitar încearcă să izoleze anumite substanţe din organism – organisme infecţioase, precum bacterii şi ciuperci, dar şi alte materiale, precum keratină şi fragmente de sutură -, pe care le percepe ca fiind de natură străină şi pe care nu reuşeşte să le elimine.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.