Joburi vacante în Maramureş

Joburi vacante în Maramureş

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca a dat publicitatii oferta de pe piata fortei de munca, acolo unde in acest moment sunt vacante 169 de joburi. Dintre acestea, 59 sunt in Baia Mare, 23 in Baia Sprie si 57 in Sighetu Marmatiei.

Agentii economici care au anuntat ca fac angajari vor ca posturile sa fie ocupate in timp cat mai scurt, prin urmare, cei care se grabesc sa isi programeze un interviu au sanse mai mari sa fie luati in calcul. Maramuresenii interesati de noua oferta pot consulta lista de job-uri in cele ce urmeaza, cu mentiunea ca la fiecare meserie cautata e specificat numarul de posturi disponibile in prezent.
Joburile sunt dintre cele mai variate, de la cele pentru asistent manageri, casieri, graficieni pana la locurile de munca pentru macelari, barmani, ospatari, bucatari si femei de serviciu. In acest moment la Sighetu Marmatie 
* confectioner-asamblor articole din carton – 1
* confectioner-asamblor articole din textile – 8
* manipulant marfuri – 2
* muncitor necalificat in industria textila – 16
* operator confect.ind.imbracaminte-tesaturi,tricot.,mat.sintetice – 19
* operator roboti industriali – 1
* tapiter    – 10
Cei care vor mai multe amanunte despre joburile disponibile pot sa se adreseze reprezentantilor AJOFM la adresa de pe strada Hortensiei nr.1A, din Baia Mare, la numarul de telefon 0262-227.821 sau la sediul din Sighetu Marmatiei Str. Alexandru Ivasiuc Nr. 17.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.