Jandarmii maramureșeni au împodobit bradul cu copiii unei Case de Tip Familial din Baia Mare

Spiritul sărbătorilor se răspândește cu repeziciune în sufletele tuturor celor care cred în bine și în fapte bune.  Și pentru că jandarmii se numără și ei printre aceia care doresc să contribuie la zâmbetele și bucuria celorlalți, au ales să fie alături de un grup de copii din cadrul unei Case de Tip Familial din Baia Mare pentru a le face o bucurie. Iar pentru că se apropie cu pași repezi Sărbătoarea Crăciunului, le-au dus un brad pe care l-au împodobit împreună cu aceștia astfel ca Moșul să le poată lăsa sub el toate cadourile dorite.

Jandarmii au ascultat colinde, au vorbit, au pus podoabe frumoase. Dar cea mai prețioasă podoabă a fost zâmbetul lor cald, bucuria de pe chip și împlinirea care li se citea în ochi.

Această frumoasă activitate le-a oferit jandarmilor prilejul de a-i cunoaște mai bine, de a sta de vorbă cu ei și de a le asculta poveștile de viață, frământările și dorințele. I-au vorbit despre nevoi și despre visuri, despre idealuri și aspirații, despre scrisorile către Moș Crăciun pe care urmează să le scrie cu entuziasm.
Jandarmii le-am promis că vor lua legătura negreșit cu Moșul  să se asigure că a primit toate scrisorile și că le va îndeplini dorințele.

Jandarmii au mers cu gândul de a oferi, dar au primit în schimb multă bucurie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.