Jandarmii, de strajă „Festivalului Datinilor şi Obiceiurilor de Iarnă – Marmaţia”

În ziua de joi, 27 decembrie, începând cu ora 09:00, în municipiul Sighetu Marmaţiei se va desfăşura „Festivalul Datinilor şi Obiceiurilor de Iarnă – Marmaţia”, eveniment organizat de către Centrul Cultural Sighetu Marmaţiei. Cu această ocazie, jandarmii din cadrul subunităţii de la Sighetu Marmaţiei, sprijiniţi de către celelalte structuri de ordine publică, vor fi pregătiţi  pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării evenimentului cultural-artistic.

IJJ Maramureş: „În vederea evitării evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, recomandăm persoanelor participante la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenţia forţelor de ordine. De asemenea, persoanelor care participă la manifestări însoţite de copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

,,În această perioadă, vom asigura ordinea şi siguranţa publică la toate manifestările ce vor avea loc în spaţiul public, iar prin măsurile pe care le-am pregătit vom avea grijă ca fiecare cetăţean să petreacă perioada sărbătorilor de iarnă în condiţii de siguranţă şi reamintim faptul că cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.