Jandarmii au intervenit pentru a recupera o femeie accidentată dintr-o zonă montană greu accesibilă

Joi, 4 august în jurul orei 16:50 un bărbat din localitatea Groșii Țibleșului, a solicitat sprijinul jandarmilor care executau în zona montană a localității o activitate de pregătire comună a personalului din structurile cu atribuții în domeniul montan.

Acesta a informat jandarmii cu privire la faptul că o femeie din localitate s-ar fi lovit la picior și este în imposibilitatea de a se deplasa din zona împădurită numită ,,Hudeasa”, o zonă greu accesibilă.

În acel moment, un echipaj format din trei jandarmi, doi din cadrul Postului Montan de Jandarmi Tibleș și un jandarm-instructor din cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia, cu autoturismul din dotare, au pornit spre zona indicată de cetățean.

În jurul orei 17:50, jandarmii au ajuns în acel loc unde se afla persoana căutată care, acuza durere la piciorul stâng. Jandarmii au transportat femeia până la locul unde a fost preluată de către echipajul SMURD, care a trasportat-o apoi la Spitalul Târgu Lăpuș pentru a i se acorda îngrijirile medicale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.