Jandarmi maramureșeni decorați cu Emblema de Onoare

Marţi, 11 decembrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş doi jandarmi au fost decoraţi de către ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan.

Inspectorul şef, lt.col. Petru Marcel Florişteanu, a dat citire ordinului ministrului Afacerilor Interne prin care s-au acordat Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru Misiuni Internaţionale, pentru maistrul militar principal C. Bocuţ şi  Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu Însemn de Război pentru plutonierul adjutant şef Ionuţ C.

Cei doi jandarmi au primit distincțiile pentru executarea misiunilor internaţionale de menţinere a păcii în  Kosovo, unde au dat dovadă de curaj şi devotament în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Plutonierul adjutant şef Ionuţ C. a participat la executarea misiunilor internaţionale în Kosovo timp de şase luni în perioada noiembrie 2009 – iunie 2010, iar maistrul militar principal C. Bocuţ a participat la executarea misiunilor internaţionale în Kosovo timp de şase luni în perioada decembrie 2010 – iulie 2011.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.