VIDEO | ”Iubirea învinge pandemia”- Concurs cu premii pentru tinerii care urmează să se căsătorească

Daniela Onița Ivașcu, consilier local, lansează un concurs pentru viitorii miri, sub sloganul ”Iubirea învinge pandemia”. Concursul se adresează cuplurilor care și-au programat nunta pentru acest an, în care restricțiile impuse din cauza pandemiei, le dau mari bătăi de cap.

Pe pagina oficială de facebook, consilierul local Daniela Onița Ivașcu a lansat un concurs adresat tinerilor care urmau să-și lege în acest an destinele prin sfânta taină a căsătoriei. Celor cărora, din cauza restricțiilor impuse de răspândirea noului virus, nu au mai reușit să-și organizaze nunta, consilierul local le transmite invitația de a participa la un concurs dotat cu premii. Tinerii trebuie să trimită cele mai frumoase și cele mai carismatice fotografii de cuplu.

Pozele trebuie încărcate pe pagina de facebook unde a făst făcut public concursul. Ideea e ca fotografiile să primească cât mai multe like-uri. Cele mai apreciate imagini vor fi premiate.

Acest concurs este organizat în parteneriat cu agenția de evenimente Creativ by Andreea Sas, împreună cu care s-au stabilit și premiile. Astfel, locul I va fi premiat cu două lumânări pentru nași plus un buchet de mireasă la alegere, locul II va primi un photo corner la alegere, iar pnetru locul III, e prevăzută o cină romantică la un local din oraș
Premiile vor putea fi folosite anul acesta sau anul viitor în cazul nunților care s-au reprogramat pentru anul 2021.
Concursul se va încheia miercuri, 15 iulie, la ora 20:00

Concursul este adresat tinerilor care urmează să se căsătorească, iar participanții trebuie să aibă domiciliul în Sighetu Marmației

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.