ISU MARAMUREŞ: Peste 40 de hectare de vegetaţie au ars în ultimele 48 de ore

ISU MARAMUREŞ: Peste 40 de hectare de vegetaţie au ars în ultimele 48 de ore

 În ultimele 48 de ore, pompierii maramureșeni au lichidat mai multe incendii de vegetație uscată. În total, în județul Maramureș au ars aproximativ 40 de hectare de vegetație în localitățile, Borșa, Moisei, Preluca Veche, Valea Chioarului,, Bogdan Vodă și Groșii Țibleșului.

De asemenea, ieri, 07.04.,pompierii Detașamentului ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit în localitatea Coltău pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o claie de fân. Flăcările au mistuit circa 300 de kg de fân. Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a lichidat un incendiu izbucnit la un depozit de furaje în localitatea Sălnița.  Pentru lichidarea incendiului au participat și pompierii voluntari din Vima Mică. Au ars 200 de kg de fân, 1 metru cub de lemn de foc, depozitul de furaje. În cazul incendiilor din Coltău și Sălnița, pompierii au reușit să salveze bunuri în valoare de 23000 lei. 
Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a răspuns la 40 de solicitări, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 25 de solicitări, Sighetui Marmației 4, Fărcașa 5, Vișeu de Sus 2 și Bogdan Vodă 5 solicitări.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.