HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru vineri, 08 aprilie 2016

HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru vineri, 08 aprilie 2016

 Berbec 

Este posibil să primeşti cadouri interesante din partea cui te aştepţi cel mai puţin sau deloc. Pe de altă parte, chiar şi un cadou aparent neînsemnat, dacă-l priveşti cu atenţie vei observă că este minunat şi îţi este de folos acum. La rândul tău, gândeşte-te să oferi cuiva drag ceva util sau invită-l în oraş, la o terasă şi plăteşte tu consumaţia. Te vei bucură din plin. 
Taur 
Discuţiile sunt frecvente astăzi cu cineva care îţi este drag şi în care ai încredere. Controlează-ţi emotivitatea, lasă-l şi pe celalalti să vorbească şi chiar poţi urmă sfaturile primite. Sunt momente favorabile pentru a-ţi revizui atitudinea faţă de ceilalţi, dar mai ales faţă de natură înconjurătoare. Îngrijeşte-ţi sănătatea în permanentă şi plimbă-te regulat în aer liber. 
Gemeni 
Îţi sunt favorizate discuţiile tăinuite cu cineva din anturajul socio-profesional. Pentru că eşti secretos, tăcut, oarecum absent în peisajul cotidian, cei dragi te se pot îngrijora cu privire la starea de spirit sau de sănătate. Echilibrează-ţi reacţiile, atitudinea, vorbele, faptele şi spune-le celorlalţi că ai nevoie de linişte şi singurătate. Vei fi înţeles şi sprijinit în acest sens. 
Rac 
Se conturează discuţii cu prietenii, dar tema principala vizează fie problemele lor, fie situaţiile profesionale comune. Schimbul de informaţii este benefic pentru toată lumea, astfel că bine ar fi să-ţi deschizi mintea şi sufletul şi să discuţi fără rezerve. Chiar dacă unii vor doar să vorbească banalităţi, tu orientează discuţia numai spre ce anume te interesează pe ţine. 
Leu 
Dialoguri importante cu şefii sau cu persoane oficiale din cadrul unor instituţii. Este posibil să participi la dezbateri publice, să prezinţi diverse subiecte, să răspunzi la întrebările celorlalţi sau tu la rândul tău vei pune întrebări celor care prezintă diverse teme profesionale. Lasă-i şi pe ceilalţi să vorbească, evita şantajul emoţional şi subiectivismul. 
Fecioară
Călătoriile pe distanţe lungi şi discuţiile elevate cu persoane deosebite, poate chiar cu persoane din străinătate reprezintă temele principale ale zilei. Vei află multe lucruri interesante şi chiar te vei bucură de popularitate şi succes. Cineva din anturajul apropiat îţi va cere sfaturi şi opinii vizavi de situaţiile de viaţă în care se află. Vorbeşte cu măsură şi la obiect! 
Balanţă 
Discuţiile pe teme financiare sunt la ordinea zilei. Este posibil să-ţi displacă informaţiile sau sfaturile primite vizavi de investiţiile tale sau vizavi de câştigurile pe care le poţi obţine în următoarea perioada. Înţelept ar fi să asculţi cu luare aminte ceea ce ţi se spune şi să te gândeşti pe îndelete. Ai şanse să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară. 
Scorpion 
Discuţiile cu partenerul de viaţă sunt importante, de aceea ascultă-l cu atenţie şi nu te grăbi în formularea opiniilor sau luarea deciziilor. Chiar dacă te nemulţumesc unele vorbe sau gesturi ale celorlalţi, pe undeva există o explicaţie plauzibilă pentru toate acestea. Fii tolerant, înţelegător şi nu lua lucrurile prea personal. Sunt şanse bune de a aplana orice diferend. 
Săgetător 
Interesantă zi în plan sentimental. Probabil că în urmă discuţiilor sau evenimentelor din ultimele zile petrecute împreună cu cei dragi hotărăşti să te ocupi mai mult de ţine, să te relaxezi şi să îţi revizuieşti atitudinea faţă de iubire şi implicaţiile ei. Un hobby te-ar ajută să te desprinzi de neplăcerile cotidiene şi pe deasupra te-ar ajută să întâlneşti alţi oameni. 
Capricorn 
Sunt momente bune pentru a te pune în valoare faţă de membrii familiei, rude, dar şi faţă de prietenii apropiaţi. Spre orele prânzului vei depăşi angoasele din mediul familial şi vei observă totul cu alţi ochi. O discuţie amicală cu cineva drag te va ajută să găseşti soluţii optime pentru nevoile casei sau familiei. Fii prudent şi evita critică excesivă! 
Vărsător 
Dialogurile cu rudele sau cu membrii familiei vor lua turnuri nebănuite, pentru că tu susţii unele teorii privitoare la rezolvarea unor chestiuni patrimoniale total nepotrivite. Relaxează-te, ascultă opiniile celorlalţi şi evita grabă şi orgoliul în luarea deciziilor finale. Este nevoie să cooperezi cu ceilalţi pentru a împacă pe toată lumea. Ai nevoie de sprijinul familiei! 
Peşti 
Caută compania prietenilor, mai ales în orele după-amiezei, pentru că astfel poţi află informaţii deosebite privitoare la găsirea unor noi posibilităţi de câştig din muncă proprie. Chiar dacă unii doar te ascultă sau schiţează din când în când un mic gest, doar prin simplă acţiune de a poveşti altora, tu vei găsi soluţii favorabile ţie sau te vei lămuri pe deplin.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.