ISU Maramureș la Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Baia Mare și la Școala profesională Dumbrăvița, structura Unguraș

Zilele acestea pompierii maramureșeni i-au vizitat pe copiii care învață la Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Baia Mare și pe cei ai Școlii profesionale Dumbrăvița, structura Unguraș, în cadrul programului național „Școala altfel”.

Pompierii au avut alături atât elevi ai ciclului gimnazial, cât și preșcolari, care au dovedit că sunt cunoscători ai regulilor de comportare în situații de urgență.

Celor mici le-a fost reamintit modul de comportare în cazul producerii unui cutremur, modul de evacuare din școală, solicitarea ajutorului în caz de urgențe prin apelarea numărului 112.

Totodată, a fost dezbătut și riscul la incendiu, sursele și cauzele posibile de aprindere, felul în care este recomandat să acționeze în fiecare din aceste situații, dar și moduri de a preveni apariția unor situații de urgență.

Cu clasa frumos pregătită de sărbători, bradul împodobit, cu zâmbetele pe buze și nerăbdători să vină vacanța de Crăciun, copiii i-au îmbrățișat pe pompieri și au promis sa fie vigilenți și să urmeze sfaturile pe care le-au primit de la pompieri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.