VIDEO | ISJ MARAMUREȘ: Informare privind festivitățile prilejuite de finalizarea anului școlar pentru absolvenții claselor a XII-a și a XIII-a

Dacă anul trecut festivitățiile de absolvire nu s-au putut organiza din cauza resticițiilor impuse în contextul poandemiei de coronavirus, acum Inspectoratul Școlar Județean Maramureș informează că în zilele de 3 și 4 iunie se organizează festivitățile prilejuite de încheierea anului școlar.

Reprezentanții ISJ Maramureș spun că festivitățile de absolvire sunt momente încărcate de emoţii profunde, atât din partea absolvenţilor, cât şi a cadrelor didactice și a părinților.

Conducerea fiecărei unități de învățământ preuniversitar din județul Maramureș va stabili modul de organizare a activităților specifice, cu respectarea prevederilor art. 16 din Hotărârea nr. 32 din 27 mai 2021, a Comitetului Național pentru Situații de Urgență și a condițiilor specifice din fiecare unitate școlară. Decizia în acest sens se va aduce la cunoștința părinților, în timp util.

SURSA FOTO: portalinvatamant.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.