VIDEO | IPJ MARAMUREȘ: Intensificarea acţiunilor de verificare a modului în care se respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, Inspectoratul de Poliție al Judeţului Maramureş cu suportul Instituției Prefectului Maramureş, al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş, al Poliției Locale, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureş, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

”Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor şi să nu vă expuneți la riscuri. Suntem și vom fi prezenți pe raza întregului judeţ. Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde acest lucru este obligatoriu. Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii. Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, protejaţi-vă pe dumneavoastră și pe cei din jur. Nu vom tolera nicio abatere de la lege”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Oamenii legii au precizat că nu doresc sancționarea cetățenilor, ci ca toată lumea sa conștientizeze că sănătatea și viaţa tuturor persoanelor sunt cele mai importante.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.