VIDEO | În jur de 90 de bilete de tratament mai sunt disponibile la Casa Județeană de Pensii Maramureș

În jur de 90 de bilete de tratament mai sunt disponibile la Casa Județeană de Pensii Maramureș pentru următoarea perioadă de timp. Încurajator pentru cei are vor să depună cerere pentru obținerea unui bilet este faptul că în stațiunile vizate în programul Casei Naționale de Pensii nu s-au semnalat probleme legate de Covid-19.

În această perioadă, la Casa județeană de Pensii Maramureș este în curs de desfășurare seria a XVI-a pentru bilete de tratament. În cadrul instituției, până în acest moment s-a înregistrat un număr de 5229 de cereri.

Ne-au fost repartizate de către Casa Națională de Pensii un număr de 2889 de bilete de tratament, din care noi am valorificat 2353, un procent de aproximativ 70%. Pentru seria care începe în jurul perioadei de 14-16 octombrie, mai avem bielte disponibile, la 1 Mai, Felix, Geogiu, Vatra Dornei, Căciulata, Buziaș, în jur de 90 de bilete disponibile”, declară Lucica Pop, director Casa Județeană de Pensii Maramureș..

În aceste stațiuni, mai ales cele care țin de Casa Națională de Pensii nu s-au înregistrat probleme în ceea ce privește răspândirea noului coronavirus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.