Ionel Bogdan (PNL Maramureș), despre discursul lui Liviu Dragnea la Consiliul Național al PSD: ”Un delir generalizat”

Un delir generalizat. Așa caracterizează președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, discursul șefului social-democraților, Liviu Dragnea, de la Consiliul Național al PSD. 

”Discursul de o oră și jumătate ținut de Liviu Dragnea la Consiliul Național al PSD ar putea fi caracterizat ca un delir generalizat de la un capăt la altul, fiind concentrat pe problemele penale ale liderilor social-democrați, fără legătură cu problemele reale ale românilor. Liviu Dragnea nu a vorbit nimic despre autostrăzile de care au nevoie românii, despre spitalele promise, despre școli și investiții sau despre programe care să-i aducă acasă pe românii plecați în masă în ultimii ani.

Șeful PSD a cerut însă guvernului să dea amnistie și grațiere, i-a cerut lui Tudorel Toader să-i facă dosar penal președintelui Klaus Iohannis și a declarat război tuturor, de la UE la opoziție, presă și multinaționale. L-a uitat de data aceasta pe George Soros, dar prin referirile la multinaționale și alte conspirații, fantoma miliardarului american a plutit deasupra discursului lui Dragnea. Sper că mai există luciditate printre liderii PSD și nu se vor înscrie cu toții în corul extremist și anti-UE al lui Liviu Dragnea. Aministia și grațierea nu sunt pe agenda românilor, peste 90% dintre cetățeni nefiind de acord cu adoptarea unei ordonanțe pe această temă.

Liderii PSD trebuie să țină cont de voința românilor, indiferente de agenda personal a lui Liviu Dragnea, pentru că votul primit de la cetățeni îi responsabilizează să aducă bunăstare în țară, nu libertate pentru infractori.”, declară președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.