Ionel Bogdan: În premieră pentru Valea Ruscovei, a avut loc în acest weekend competiția sportivă de anvergură “Raliul Voievozilor”

În premieră pentru Valea Ruscovei, a avut loc în acest weekend competiția sportivă de anvergură “Raliul Voievozilor”, găzduită de comuna maramureșeană Repedea.

Traseele pitorești, pe zăpada naturală din Maramureșul Voievodal, au făcut ca prima ediție a evenimentului sportiv de automobilism să fie un real succes, apreciat atât de participanți, cât și de spectatori.

Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv – FRAS, în parteneriat cu XPO Motorsport, Consiliul Județean Maramureș și Xtreme Adventure Baia Mare.

”Susținem organizarea acestor competiții pentru că îmi doresc să promovăm cât mai mult sportul și Maramureșul prin competiții sportive.

Mulțumesc domnului președinte FRAS, Norris Măgeanu, și tuturor reprezentanților Federației Române de Automobilism Sportiv pentru că pun Maramureșul pe harta marilor competiții de automobilism sportiv.

Mulțumesc Federației Române de Automobilism Sportiv pentru premiul onorific pe care mi l-au acordat! Voi fi mereu un susținător al sportului maramureșean și românesc.
Felicitări tuturor participanților și organizatorilor pentru reușita acestui eveniment!” – a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.