INTERVENȚII PESTE INTERVENȚII: Zile cu adevărat de foc pentru pompierii maramureșeni

INTERVENȚII PESTE INTERVENȚII: Zile cu adevărat de foc pentru pompierii maramureșeni

 La 11 situații de urgență au avut de intervenit, în weekendul trecut, pompierii maramureșeni. Dintre acestea 9 au fost incendii și 2 accidente rutiere. 

Vineri, Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit în localitatea Remetea Chioarului pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. Tot vineri, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit la un accident rutier în localitatea Vărai. În urma accidentului un bărbat de 56 de ani care rămăsese încarcerat a fost transportat la spital. Sâmbătă, pompierii militari din Fărcașa au lichidat un incendiu izbucnit în localitatea Ardusat, la podul unei locuințe. La rândul lor, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un mijloc de transport. Focul a distrus elementele combustibile din bordul mașinii. Pe strada Macului din Baia Mare, o cratiță uitată pe foc a făcut ca bucătăria unui apartament să fie inundată de fum. În momentul producerii incendiului în apartament se aflau două persoane, un adult și un copil de 6 ani, care au fost evacuate de către pompieri. Tot sâmbătă, un accident rutier a avut loc în localitatea Remetea Chioarului. Spre locul intervenției s-au deplasat pompierii băimăreni și un echipaj al SAJ Maramureș. 
Duminică, la fostul cinematograf din Baia Sprie a izbucnit un incendiu. Focul a fost lichidat de către pompierii băimăreni. Tot pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au stins și un incendiu de vegetație în Băița. Pe bulevardul Republicii, în subsolul Palatului de Justiție, un tablu electric a fost cuprins de flăcări. Pompierii băimăreni au lichidat incendiul.
Pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș, alături de pompierii voluntari din Lăpuș, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un șopron. Focul a distrus 2 metri pătrați de tavan și 2 metri pătrați de perete din lemn. 
Luni, pompierii băimăreni au intervenit pe strada Oituz din Baia Mare pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament. Din cauza fumului dens degajat de incendiu au fost evacuați toti locatarii de pe scară. Focul a pornit cel mai probabil din cauza unui aparat electrocasnic defect. Au ars obiecte de mobilier, îmbrăcăminte, aparatură electrocasnică. Două persoane au fost intoxicate ușor cu fum și au primit îngrijiri medicale de la un echipaj al SAJ. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.