ÎNTÂLNIRE IMPORTANTĂ: CSAT se reunește pe 21 martie. Mandatul României la Summitul NATO de la Bruxelles, pe ordinea de zi

ÎNTÂLNIRE IMPORTANTĂ: CSAT se reunește pe 21 martie. Mandatul României la Summitul NATO de la Bruxelles, pe ordinea de zi

 Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) se va reuni pe 21 martie, la Palatul Cotroceni, printre subiectele de pe ordinea de zi aflându-se mandatul României pentru Summitul NATO de la Buxelles.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale transmis luni, pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse și subiecte referitoare la stadiul îndeplinirii, în anul 2016, a Programului privind transformarea, dezvoltarea și înzestrarea Armatei României până în anul 2026 și în perspectivă, precum și activitatea desfășurată de către instituțiile cu atribuții în domeniul securității naționale în 2016 și principalele obiective pentru acest an.
Membrii CSAT vor mai analiza activitatea desfășurată anul trecut de către Consiliul Operativ de Securitate Cibernetică, precum și de către Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) și Planul de activitate pentru anul 2017.
Administrația Prezidențială precizează că în cadrul ședinței vor fi abordate și alte subiecte de interes pentru securitatea națională.
Ultima ședință a CSAT a avut loc pe 31 ianuarie și a fost prima la care au participat membri din Cabinetul Grindeanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.