Întâlnire de suflet pe băncile liceului- Promoţiile anilor 1961 şi 1971 s-au reunit sâmbătă la Colegiul Naţional"Dragoş Vodă"

Întâlnire de suflet pe băncile liceului- Promoţiile anilor 1961 şi 1971 s-au reunit sâmbătă la Colegiul Naţional"Dragoş Vodă"

Promoţiile 1961 si 1971 a Colegiului National Dragos Voda din Sighetul Marmatiei, la acea vreme Liceul Dragos Voda, au aniversat sâmbătă, 40, respectiv 50 de ani de la absolvire, iar deceniile scurse de la absolvire, au dat evenimentului stralucirea reîntâlnirilor memorabile.
Au trecut 40, respectiv 50 de ani de la terminarea liceului, pentru absolvenţii care s-au reunit sambata pe bancile liceului,  prin eforturile celor care s-au ocupat de organizarea evenimentului. Emoţionaţi peste măsură, s-au prezentat distinsi si eleganti, la intalnirea cu fostii colegi, cu liceul, dar si cu amintirile dragi si nepretuite.
Atmosfera a fost emotionanta, cu imbrăţişări şi lacrimi discrete, cu destainuiri si nostalgii. O promotie de exceptie, cum au caracterizat-o dascalii lor prezenti la eveniment, tinand cont ca majoritatea au urmat dupa absolvirea liceului, studii superioare.
A urmat tradiţionala oră de dirigenţie, unde s-au depănat amintiri şi si-au povestit toti realizarile, implinirile, scurte episoade din ultimii 10 ani care au trecut de la ultima intalnire.
Întalnirea festivă nu s-a finalizat pe coridoarele liceului ci s-a prelungit la unul unitre restaurantele din Sighet, unde absolventii generatiei 61 si cei din 1971 au depanat amintiri, dar in acelas timp si-au promis că vor face tot posibilul să se întâlnească mai des.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.