Întâlnire cu campioni

În weekend, a avut loc conferința sportivă INSPIRE, organizată de Fabrica de Campioni cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș. Acest eveniment a întrunit adevărați campioni din domeniul sportului, care, prin poveștile lor de viață, i-au motivat pe cei mai mici dintre participanți să lupte în continuare pentru visele lor.

Alături de Corina Caragea, în rol de moderator, pe scenă au urcat personalități reprezentative ale sportului românesc, precum Ionut Rada, Ana-Maria Branza, Marius Niculae, Cristina Pirv, Gheorghe Cristian Dragos și Larisa Iordache.

Doru Lazăr, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, a vorbit în cadrul evenimentului despre importanța susținerii și promovării sportului în rândul tinerilor, și nu numai: ”Practicarea unui sport are beneficii asupra sănătății atât din punct de vedere fizic, cât și pshic, ne construiește disciplină și ne ajută să ne facem prieteni mai ușor. Campionii sporturilor ne inspiră prin performanțele pe care le ating să le urmăm exemplu și să ne autodepășim. Lumea sportului trebuie încurajată și susținută, iar noi, ca și reprezentanți ai administrației publice județene, suntem alături de tinerii noștri maramureșeni, talentați și implicați. Mult succes tuturor în toate proiectele de viitor”, a transmis Doru Lazăr în cadrul conferinței.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.