Inspectoratul General pentru Imigrări angajează personal contractual

Inspectoratul General pentru Imigrări organizează examen/concurs, în data de 09.12.2021, în vederea ocupării a unui post vacant de ofiţer specialist II (psiholog), prin încadrare directă în cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil Maramureș, poz. 24 din Statul de Organizare al Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil Maramureș.

Cerințele de prevăzute în fișa postului scos la examen/concurs sunt următoarele:
Pregătire de bază: Studii universitare de lungă durată sau studii universitare, ambele cu diplomă de licență în domeniul fundamental Științe sociale, ramura de știință Psihologie și Științe comportamentale, domeniul de licență Psihologie, specializarea Psihologie (sau asimilate în condițiile Legii nr. 213/2004).
Autorizații speciale pentru exercitarea atribuțiilor: Să dețină atestat de liberă practică emis de Colegiul Psihologilor din România în specializarea “Psihologie aplicată în domeniul securității naționale ”
Fişa postului scos la concurs poate fi consultată de candidaţii înscrişi la concurs, cu respectarea prevederilor legale referitoare la protecţia informaţiilor clasificate. Documentele pot fi solicitate în scris secretarului comisiei de concurs.

În plus, Inspectoratul General pentru Imigrări scrie pe pagina sa de socializare: „Fă un pas spre un loc de muncă și înscrie-te pentru unul dintre cele 10 posturi de personal contractual, scoase la concurs, în cadrul Serviciului Administrativ și în centrele specializate pe linie de migrație și azil din București, Timișoara, Rădăuți, Galați, Maramureș și Otopeni.” Se caută instalator, electrician, fochist, îngrijitor clădiri și magaziner. Ai doar 10 zile să îți depui dosarul, iar înscrierea a început.
Fii unul dintre cei interesați și accesează pentru detalii anunțurile de concurs aici http://igi.mai.gov.ro/ro/cariera

Sursa: Facebook.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.