VIDEO | Însărcinată în luna a cincea, o tânără maramureșeancă luptă din greu cu noul virus

O tânărără de 30 de ani, însărcinată, este internată la ATI în cadrul Spitalul de Pneumoftiziologie Dr. Nicolae Rusdea din Baia Mare, în stare gravă. Tânăra este confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Însărcinată în cinci luni, o tănâră se luptă pe viață și pe moarte cu noul virus. Medicii de la Spitalul de Pneumoftiziologie Dr. Nicolae Rusdea din Baia Mare, depun toate eforturile pentru a câștiga această luptă.

”Avem o tănârâ însăcinată, infectată cu Covid-19, în vârstă de 30 de ani. Se depun toate eforturile pentru a salva viața acestei tinere, se administrează cel mai bun tratament existent la acest moment în țară. A existat la un moment dat o intenție de a o transporta la Spitalul ”Matei Balș” din capitală, dar pe fondul lipsei de locuri din acel spital, s-a renunțat la acestă idee, bineînțeles că și aici i se administrează același tratament care i s-ar fi administrat și în București. Suntem optimiști, sperăm să se termine cu bine calvarul acestei doamne. Se bănuiește că tânără a contactat virusul în urma participării la o adunare religioasă”, spune prefectul Ioan Silviu Ungur.

De asemenea, pentru vindecarea tinerei, este mare nevoie de sânge.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.