ÎNOT: Medalii pentru sportivii de la Gold Stars Baia Mare

ÎNOT: Medalii pentru sportivii de la Gold Stars Baia Mare

 Clubul de înot masters Gold Stars Baia Mare a participat cu succes la Cupa Spring Sprint 2016. Competiția, aflată la ediția a șaptea, s-a desfășurat la Complexul de natație Politehnica din Cluj-Napoca.

Înotătorii de la Gold Stars au fost printre protagoniștii competiției organizate de clubul Orca din Cluj, băimărenii situându-se pe podium în clasamentele generale, care au cumulat rezultatele probelor la care au luat startul. 
La feminin, Delia Ana Kovacs și Simona Emilia Marin au ocupat locul I la categoriile de vârstă 40 – 44 de ani, respectiv 25 – 29 de ani. Tot pe treapta întâi a podiumului s-au situat în competiția masculinăRemus David la categoria 25 – 29 de ani, Marius Munteanu la 30-34 de ani și Adrian Tura la 40 – 44 de ani. 
Locul II a fost obținut de Ligia Medrea, la categoria de vârstă 45 – 49 de ani, și Carlo Turdean, la sub 25 de ani, în timp ce Adrian Claudiu Baltan a ocupat locul III în clasamentul general, la categoria 25 – 29 de ani.
  O parte dintre sportivii Gold Stars Baia Mare se vor pregăti în continuare pentru a reprezenta România la Campionatele Europene Masters, care se vor desfășura în luna mai, în Londra.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.