INIȚIATIVĂ BINE PRIMITĂ: ”Un măr pentru o țigară”, o acțiune inedită a Clubului Elevilor Liberali

INIȚIATIVĂ BINE PRIMITĂ: ”Un măr pentru o țigară”, o acțiune inedită a Clubului Elevilor Liberali

 Clubul Elevilor Liberali din Sighetu Marmaţiei a desfăşurat astăzi o acţiune menită să tragă un semnal de alarmă în rândul fumătorilor. Aceştia şi-au propus să-i determine pe fumători să renunţe la o ţigară în favoarea unui fruct proaspăt. Acțiunea tinerilor s-a bucurat de succes.

Pregătiţi cu cutii pline cu mere, elevii liberali au bătut oraşul la pas pentru a-i convinge pe fumători că tutunul dăunează grav sănătăţii. Sub sloganul „Un măr pentru o ţigară”, elevii liberali au oferit câte un fruct sighetenilor dispuşi să renunţe la o ţigară pentru o viaţă mai sănătoasă.
Sighetenii s-au dovedit a fi foarte deschişi din acest punct de vedere. Au acceptat mărul în schimbul unei ţigări şi au spus „da” acestei iniţiative a elevilor liberali din municipiu.
„Ne dorim ca sighetenii să ducă o viaţă mai sănătoasă, fără ţigări. Am putea să zicem că vine ca o completare la legea antifumat. Vedem că lumea cooperează, nu sunt probleme, deci e o acţiune de succes”, a spus Ionuţ Onişa, preşedintele CEL Sighetu Marmaţiei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.