Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere înregistrate pe raza judeţului Maramureş

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere înregistrate pe raza judeţului Maramureş

În perioada 17 – 19 august, în urma misiunilor de supraveghere a traficului rutier de pe raza judeţului Maramureş, formaţiunile de poliţie rutieră au înregistrat, şapte infracţiuni: câte o infracţiune la Baia Mare, Dragomireşti şi Borşa ( pentru alcool), o infracţiune la Sighetu Marmaţiei (conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat), o altă infracţiune la Moisei ( refuz de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei), una la Satulung (pentru alcool şi permis de conducere suspendat) şi o infracţiune la Băiţa (fără permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat).  
 De exemplu: În data de 18 august,  pe  strada  22 Decembrie, din Borşa, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism condus de Maria. D., de 34 de ani, din localitate. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alco-test care a indicat că aceasta consumase băuturi alcoolice, indicând peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă pentru recoltarea probelor biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei. 
În data de 19 august, ora 14,00, pe strada 73, din localitatea Băiţa,  echipajul de poliţie de la Poliţia oraş Tăuţii Măgherăuş, a efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru o motocicletă care circula înspre satul Ulmoasa, însă conducătorul acesteia nu a oprit, continuându-şi deplasarea. În jurul orei 15,30, în localitatea Băiţa, poliţiştii au depistat motocicleta şi au identificat conducătorul acesteia, respectiv Ioan G., de 30 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că motocicleta nu este înmatriculată şi Ioan G. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie. Acesta a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.