Inculpatul în cazul Esterei, fetița de cinci ani violată și ucisă acum mai bine de un an în Baia Mare, a fost reținut

Inculpatul  în cazul Esterei, fetița de cinci ani care a fost violată și ucisă la sfârșitul lunii aprilie 2018 în zona fostului combinat din Baia Mare a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Inculpatul are 17 ani, este din Baia Mare și este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol şi omor calificat.

Tribunalul Maramureș:

” Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 37/DL/27.06.2019, pronunţată în dosarul nr. 1179/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27 iunie 2019, şi până la data de 26 iulie 2019, inclusiv, a inculpatului J.A., în vârstă de 17 ani, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol şi omor calificat.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că acesta, în data de 30.04.2018, într-o clădire dezafectată de pe str.Electrolizei din Baia Mare,  a întreţinut relaţii intime cu o fetiţă în vârstă de 5 ani, şi a exercitat acte de violenţă asupra ei, cu o cărămidă, la nivelul capului, acte care au condus la decesul victimei. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.”

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.