INCREDIBIL: Un adolescent a supravieţuit după ce a asistat la trei atacuri teoriste

INCREDIBIL: Un adolescent a supravieţuit după ce a asistat la trei atacuri teoriste

 Mason Wells, adolescentul mormon de 19 ani pare să "colecţioneze" experienţe din atacuri teroriste, căci a fost în miezul exploziilor din 2013 în Boston, a fost în Paris în noiembrie 2015, iar marţi a suferit doar o ruptură la tendonul lui Ahile după atentatele teroriste din Bruxelles.

Mason Wells şi camarazii săi din grupul de misionari mormoni au fost răniţi uşor, marţi, în miezul exploziilor de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Mason a trăit, astfel, experienţa celui de-al treilea atac terorist: tânărul a supravieţuit deja atacurile din 2013 de la Boston şi, în mod bizar, se afla în Paris la vremea atacurilor din noiembrie 2015, transmite ABC News.
În Bruxelles, adolescentul a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, are răni vagi pe chip de la scânteile bombelor şi arsuri de gradul doi şi trei pe faţă şi mâini.
Tatăl său a destăinuit că Mason traversează fără suferinţe psihice aprige astfel de experienţe pentru că are o fire destul de fermă în faţa vicisitudinilor.
În 2013, băiatul mersese la maratonul din Boston împreună cu tatăl său pentru a-şi susţine mama, care concura. Tatăl şi fiul se aflau aproape de linia de sosire de pe pistă atunci când au început exploziile. În noiembrie 2015, adolescentul era în Paris, pe timpul atentatelor.
Nouă cetăţeni americani au fost răniţi marţi în deflagraţiile de la Bruxelles, printre care membrii unei secte americane de mormoni din Utah şi familia unui militar din forţele aeriene.
La aeroportul Zaventem din Bruxelles s-au înregistrat marţi două explozii, o a treia bombă fiind amplasată la metrou, în staţia Maelbeek, atacurile soldându-se cu peste 30 de morţi şi în jur de 200 de răniţi. Organizaţia teroristă Stat Islamic a revendicat atacurile de la Bruxelles.
Pe 15 aprilie 2013, două bombe au explodat în aproierea liniei de sosire de pe o pistă unde se organiza un maraton anual în Boston, situată în centrul oraşului. Trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma atentatelor, iar peste 260 au fost rănite.
Atacurile teroriste de pe 13 noiembrie 2015 petrecute în Paris s-au soldat cu 130 de victime.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.