INCREDIBIL: Româncă acuzată de tentativă de omor în Italia, după ce şi-a aruncat nou-născutul la gunoi

INCREDIBIL: Româncă acuzată de tentativă de omor în Italia, după ce şi-a aruncat nou-născutul la gunoi

 O româncă în vârstă de 27 de ani şi-a aruncat pruncul nou-născut la gunoi, într-o localitate din Italia, după care s-a întors şi l-a salvat cu doar câteva momente înainte ca gunoierii să ridice containerul, relatează site-ul TheLocal.it în ediţia de luni.

Românca este o îngrijitoare şi locuieşte în casa unui italian bătrân la Val d’Orcia, în apropiere de Siena, în Toscana, potrivit Il Fatto Quotidiano.
Ea a născut duminică dimineaţa în secret, după care s-a furişat din casă şi a aruncat copilul într-un container de gunoi, din cauza unei puternice depresii postnatale, susţine ea.
Tânăra a declarat că se află într-o situaţie financiară dificilă, în contextul în care-şi susţine soţul şi doi copii în România.
Femeia s-a întors, după două ore, să-şi ia fiica de la gunoi, care se învineţise de frig.
După aceea ea a dus nou-născutul la poliţie, unde a declarat că a "găsit" pruncul într-o cutie, într-un container de gunoi.
Însă după mai multe ore de interogatoriu, tânăra a recunoscut că este mama fetei.
Românca a fost acuzată de depunerea unei sesizări false şi de tentativă de omor.
Pruncul a fost condus la un spital din Siena, unde a primit îngrijiri pentru hipotermie.
"Este un miracol", a declarat pentru Il Fatto Quotidiano Pierluigi Tosi, directorul asociaţiei spitalului din Siena. "Gunoierii urmau să sosească. Dacă ar fi sosit, nu am mai fi putut face nimic", a adăugat el.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.