Incident neplacut la Scoala Generala din Nanesti petrecut intre doi colegi din clasa a III-a

Incident neplacut la Scoala Generala din Nanesti petrecut intre doi colegi din clasa a III-a

Luni, 6 iunie, a avut loc un incident neplacut la Scoala Generala din Nanesti.  Minorul Ionut P.,  elev in clasa a III- a, a fost impins pe scari in incinta scolii in timp ce iesea de la orele de curs, de un coleg de clasa, Vasile G. In urma cazaturii, copilul a suferit leziuni usoare la coloana. Medicul specialist i-a recomandat 5 zile de repaus. Mama victimei, Alina P. cere pentru suferinta pricinuita copilului ei daune familiei Godja, dar si transferarea elevului la alta unitate de invatamant. 
Din declaratiile victimei Ionut P.,cei doi s-ar fi certat in pauza mare, Ionut acuzandu-l pe colegul sau ca i-a sustras pachetul cu mancare din ghiozdan. Alina P, mama victimei a depus si o plangere la politie pe numele elevului,  Vasile G. Agentul principal Sabadas Ioan ne-a declarat ca in mometul de fata se efectueaza cercetari pentru a vedea ce masuri se impun impotriva minorului. 
Echipa TV Sighet a luat legatura si cu directoarea Scolii Generale din Nanesti,  Maria Hotea pentru a confirma cele intamplate. Interlocutoarea noastra a precizat ca  Inspectoratul Scolar Judetean Maramuers a luat la cunostiinta incidentul petrecut in dupa amiaza zilei de 6 iunie, urmand ca minorul invinuit sa beneficieze de un consult de specialitate.
Minorul Vasile G. provine dintr-o familie numeroasa, cu mari probleme finaciare. Se pare ca din cauza foamei, copilul mai fura colegilor mancarea in pauza. Speriat de prezenta camerelor de filmat, minorul invinuit a negat cu vehementa ca ar avea vreun amestec in accidentarea colegului
 Invatatoarea de la clasa Godja Ioana sustine ca minorul invinuit are serioase probleme in ceea ce priveste capacitatea de asimilare a informatiilor furnizate la clasa.  Acesta a repetat de doua  ori clasa a II-a si se pare ca nici in acest an nu va promova in clasa a III-a. Fisa psihopedagogica evidentiaza clar problemele cu care se confrunta minorul. Invatatoarea recunoaste ca este un elev energic, care mai intra in conflict cu ceilalti colegi, dar pana acum nu a cauzat probleme mari.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.