Incendiu la un bar din Sighet

Incendiu la un bar din Sighet

Un bar situat la intersectia dintre Strada Vasile Alexandri si Cartierul 1 Mai a ars ca o torta azi noapte.  Pompierii au fost anuntati prin serviciul unic de urgent 112 de catre o echipa de politisti care patrulau in zona si au intervenit cu doua autospeciale pentru a lichida incendiul.
Din pacate, foarte multe bunuri din interior, printre care si aparate de jocuri mecanice, au fost distruse. In aceeasi cladire se afla si o bijuterie Aceasta a fost afectata doar in proportie de 50%, fiindu-i distrus acoperisul si una dintre camere. Anchetatorii cred ca focul a fost pus intentionat de o persoana necunoscuta, insa deocamdata nu se stie care ar fi fost motivul.
Incendiul a izbucnit in jurul orei 3:00 dimineata, iar pompierii ajunsi la fata locului au luptat aproape doua ore cu flacarile.  Putin a mai lipsit pana la o tragedie. La nici 50 de m de locul incendiului in incinta unui alt bar proprietarul depozita butelii de gaz, pe care le vindea in timpul zilei. Vecinii declara terifiati ca se putea intampla orice, si ca buteliile de gaz nu aveau ce cauta acolo.
Cercetarile continua in acest caz, insa achetatorii au confirmat ipoteza unei maini criminale in acest caz si declara ca exista déjà un cerc de suspecti.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.