VIDEO | Încă o tură de controale în zonele aglomerate

În ultimele 24 de ore au fost continuare acţiunile de verificare în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri şi terase. Totodată s-au verificat modul de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă, prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului şi în mijloacele de transport.

La activitățile desfășurate au participat polițiști, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai  DSVSA Maramureş, Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor şi ai ITM Maramureş.

În cadrul celor patru acțiuni punctuale desfăşurate, au fost verificate 29 de societăți comerciale, au fost legitimate 421 de persoane, iar nouă mijloace de transport public în comun au fost oprite pentru control.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.