VIDEO | Încă o acțiune în campania ”Selfie pe tren nu ia like-uri, ia vieți”

Polițiștii de prevenire, împreună cu cei de la Biroul Transporturi Feroviare din Baia Mare au continuat, săptămâna trecută, campania ”Selfie pe tren nu ia like-uri, ia vieți”. Aceasta are ca scop conștientizarea populaţiei cu privire la riscurile determinate de nerespectarea unor reguli și norme de conduită în incinta stațiilor de căi ferate, triaje și în zonele adiacente.

Polițiștii de prevenire, împreună cu cei de la Biroul Transporturi Feroviare s-au întâlnit cu călătorii din trenul care circula pe ruta Satulung – Baia Mare. Polițiștii au discutat în special cu tinerii pentru a le reaminti riscurile la care se expun atunci când doresc să își facă un selfie, fie în tren (pe scara de acces, ori aplecați în afară pe geam), fie deasupra trenului.

Totodată i-au atenționat cu privire la riscurile escaladării vagoanelor de tren care circulă pe rețea electrificată. Cu toate că în județ nu este o astfel de rețea, polițiștii au considerat oportun să-i informeze cu privire la numărul mare de tineri care au murit atinși de arcul electric.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.