VIDEO | Încă 33 de cazuri de COVID-19 confirmate în Maramureș în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore în țară s-au înregistrat alte 1.256 de cazuri noi de COVID-19, din 25.320 de teste efectuate. În județul Maramureș au fost confirmate 33 de cazuri noi și au fost înregistrate alte 2 decese.

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 81.646 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 36.286 pacienți au fost declarați vindecați și 9.911 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale din Maramureș, în sistem integrat, 53 de misiuni. Cele 66 de efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

S-a procedat la verificarea respectării legislației în perioada stării de alertă la peste 20 de agenți economici. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.