În ultimele 24 de ore pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii

În ultimele 24 de ore pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii. Ieri, 25.09., militarii Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit la o bucătărie din localitatea Bistra. Focul a distrus circa 8 metri pătrați din bucătăria de lemn și aproximativ 3 metri pătrați dintr-o anexă gospodărească.

 La Hovrila, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars circa 20 de metri pătrați din anexă și aproximativ 30 de metri pătrați din acoperișul casei aflată lângă anexa gospodărească. În acest moment pompierii Pichetului Târgu Lăpuș intervin în localitatea Inău, unde mansarda unei locuințe a fost cuprinsă de flăcări.

De asemenea, începând de ieri dupămasă, pompierii, salvamontiștii, jandarmii și rangerii desfășoară acțiuni de căutare a unei persoane, de origine maghiară, rătăcită în Pietrosul Rodnei. Persoana se afla în drumeție organizată, cu ghid, împreună cu alte 49 de persoane, iar la coborârea de pe munte aceasta nu a mai ajuns la locul de întâlnire. Căutările s-au desfășurat până ieri in jurul orei 12 p.m., iar în această dimineață s-au reluat. Salvamontiștii, pompierii, jandarmii și rangerii desfășoară căutările pe trei zone: Lala, Bila Putredu și Gârgălău. De asemenea, se pregătesc să intervină și forțe din județul Bistrița-Năsăud.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.