VIDEO | În Maramureș a scăzut rata infectărilor cu noul Coronavirus

În ultimele 24 de ore în România au fost raportate 620 de cazuri noi de COVID-19, din 10.743 de teste efectuate, PCR și teste rapide. În județul nostru a scăzut rata infectărilor cu noul coronavirus, fiind înregistrate doar 4 cazuri noi.

În Maramureș sunt 69 pacienți internați în spital; 4 pacienți internați la ATI, din care doi sunt intubați. În ultimele 24 de ore  la TELVERDE 0800 800 165 a fost primită o sesizare referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare de către instituțiile abilitate. S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 50 de agenți economici. În timpul executării misiunilor au fost depistate și identificate trei persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.    S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.