În 9 septembrie începe distribuția laptelui, cornului, merelor și biscuiților în școli

Distribuția de lapte, corn, mere și biscuiți în școlile din județ este preconizată să înceapă de luni, 9 septembrie, când este și prima zi de școală – au arătat reprezentanții Consiliului Județean. 

Pe contractul subsecvent comunicat de Inspectoratul Școlar Județean pentru anul școlar 2019 – 2020 au fost înregistrați43.590 de copii care se regăsesc în 281 de unități școlare din județ.

”Avem acorduri încheiate cu furnizorii încă de anul trecut, iar acordurile au fost încheiate pe o perioadă de patru ani, până în anul 2022. În aceste zile așteptăm ca furnizorii să vină să semneze contractele subsecvente pentru anul școlar care va începe în 9 septembrie 2019 și sperăm ca de luni, cel târziu de marți, 10 septembrie să înceapă distribuția produselor către toți preșcolarii și școlarii din Maramureș. La fel ca anul școlar trecut, când distribuția a început, însă, doar în luna martie 2019, copiii vor primi lapte Dorna UHAT trei zile pe săptămână, respectiv luni, marți și miercuri, în timp ce joi și vineri le vor fi distribuite mere de către firma Prioritar Impex SRL. În ceea ce privește produsele de panificație, de luni până miercuri, preșcolarii și elevii vor primi corn, iar joi și vineri le vor fi distribuiți biscuiți. Există patru loturi de panificație și avem trei furnizori care se vor ocupa ca produsele să ajungă la toți beneficiarii”, au arătat reprezentanții Consiliului Județean Maramureș.

Contractele urmează să fie semnate până vineri, 6 septembrie, urmând ca distribuția efectivă a produselor să înceapă din prima zi de școală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.