Video|Împușcături la graniță

Lucrătorii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au confiscat în PTF Siret și la ″frontiera verde″ 21.840 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Două autoturisme, conduse de cetățeni ucraineni, au fost indisponibilizate deoarece aveau spații special amenajate în rezervor și în podea, astfel încât să poată fi ascunse țigările de contrabandă.

Ieri s-a prezentat în PTF Siret un tânăr de 29 de ani din Ucraina. În rezervorul mașinii acestuia s-au găsit 500 de pachete de țigări. Ceva mai târziu, a apărut un alt ucrainean, care avea în podeaua mașinii 520 de pachete de țigări de contrabandă. Cei doi au fost amendați cu câte 5.000 de lei, iar mașinile au fost confiscate. De asemenea, ucrainenii s-au ales și cu măsura interzicerii de a mai intra în România vreme de 5 ani.

Noaptea trecută, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Brodina, au observat în apropierea graniței un grup de bărbați care transporta colete voluminoase. Polițiștii i-au somat să se oprească, însă aceștia au fugit. S-au tras și patru focuri de avertisment, însă contrabandiștii au reușit să scape. La fața locului au fost descoperite 9 colete cu aproape 15.000 de pachete de țigări.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Valea Vișeului au descoperit în apropierea graniței 12 colete cu țigări de contrabandă, în valoare de 70.000 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.