Video|Alegerile europarlamentare, un test pentru Pro România

În 26 mai va avea loc primul eveniment politic major al anului, când se vor desfășura alegerile europarlamentare. Pentru Pro România, aceste alegeri vor reprezenta un prim test. La nivel județean, organizația este în curs de consolidare.

Prezent azi în municipiul Baia Mare, președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că nu va candida la alegerile prezidențiale. În schimb, va deschide lista candidaților la europarlamnetare.

”Voi fi pe primul loc pe listă la Parlamentul European pentru că vreau, pentru foarte mulți oameni, să fie foarte clar că Victor Ponta e Pro România. Eu știu că și aici, în Maramureș, am foarte mulți oameni care încă mă sprijină, care sunt alături de mine dar îmi zic: domnule Ponta, numai pe dumneavoastră vă votăm, pe PSD. Nu, vreau să fie clar că din păcate și îmi pare rău de acest lucru, nu am putut să rămân alături de Dragnea, Codrin Ștefănescu, Dăncilă și toți ceilalți, pe care nu îi consider PSD. Pe locul II va fi doamna Corina Crețu”, a declarat președintele Pro România, Victor Ponta.

Organizația județeană Pro România este coordonată de fostul șef al poliției maramureșene, chestor de poliţie Viorica Marincaș.

În cadrul conferinței de presă susținută azi de Victor Ponta în Baia Mare, liderul Pro România a spus despre oamenii politici din Maramureș că ”sunt tare iuți la mânie și la ceartă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.