IMAGINI ŞOC: Cum arată închisoarea unde sunt reţinute Bica şi Udrea

IMAGINI ŞOC: Cum arată închisoarea unde sunt reţinute Bica şi Udrea

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute zilele trecute de autoritățile din Costa Rica și în prezent se află în închisoarea El Buen Pastor din San Jose.

Pe internet circulă mai multe imagini cu locul în care se află în prezent reținute cele două, iar condițiile sunt deplorabile. Femeile stau în celule supraaglomerate, dar au totuși dreptul la o cameră pentru vizite intime.
Mai mult, cele care doresc să-și crească în spatele gratiilor copiii, au la dispoziție pătuțuri speciale și chiar locuri de joacă.
Elena Udrea (44 de ani), condamnată definitiv în Gala Bute, a fost reținută de către un oficial de la Interpol în timp ce se afla la o cafenea din localitatea San Jose din Costa Rica, situată peste drum de ”Estadio Nacional”, cel mai mare stadion din Costa Rica.
Fostul demnitar a fost condus la Poliție, acolo unde patru ore mai târziu a fost adusă și Alina Bica, reținută, de asemenea tot de pe stradă. Magistrații vor decide care vor fi pașii următori și dacă vor fi de acord sau nu cu extrădarea celor două.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.