HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru luni, 28 martie

HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru luni, 28 martie

 Berbec 

 Astăzi este posibil să găsești explicații pertinente vizavi de situația financiară în care te afli, alături de partenerul de viață, rude sau colaboratori. Ai încredere că vei depăși toate neplăcerile materiale, însă trebuie să ai răbdare și să te sfătuiești cu cineva de încredere. Sunt momente bune pentru a te ocupă de o călătorie sau pentru studii, cercetări și documentare. 
 Taur 
 O zi a cărui temă principală este reprezentată de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. De asemenea, achitarea unor taxe, facturi sau a datoriilor către instituțiile bancare sunt demne de luat în calcul. Ai putea descoperi că persoanele dragi cheltuie cam mult pe nevoile sau mofturile lor, în detrimentul bugetului comun sau al nevoilor tale. 
 Gemeni 
 Relațiile parteneriale se vor evidenția astăzi, fie prin discuții aprinse, fie prin aflarea unor informații destul de neplăcute vizavi de aceste persoane. Traversăm o perioadă în care, toate relațiile sunt răscolite, ieșind la iveală detalii despre unii și alții, în care aveai încredere până nu demult. Evită luarea deciziilor majore și nu forță lucrurile. 
 Rac 
 Se conturează multe de făcut la serviciu, însă este vorba despre activități de rutină, sarcini de lucru obișnuite. Totuși este posibil să intervină îndatoriri noi, fie pentru că ești apreciat de șefi și colegi și ți se cere sprijinul, fie că alegi tu să faci ceva în plus fără să te roage cineva. În orice situație evită suprasolicitarea, întrucât sănătatea este vulnerabilă și ai nevoie de odihnă. 
 Leu 
 Provocările zilei apăr dinspre segmentul amoros. Se pare că îți dorești să petreci mai mult timp alături de cei dragi, însă aceștia nu îți răspund cu acceași monedă. Ba chiar se pot declanșă discuții aprinse pe teme vechi sau banale pentru ține, dar importante pentru ei. Mărul discordiei este reprezentat de bani, bunuri sau moșteniri. Nu te lasă impresionat de mofturile altora! 
 Fecioară 
 Ar fi minunat dacă ai putea petrece cea mai mare parte a zilei acasă, printre membrii familiei. Cu toate că se evidențiază tensiuni și neînțelegeri de tot felul, acum sunt momente bune pentru a lămuri lucrurile și a pune la punct un plan de activități domestice pe termen lung. Ai suficientă forță și înțelepciune să gestionezi cu succes orice situație. 
 Balanța 
 Relaționarea cu ceilalți este dificilă, pentru că nu ai răbdare să asculți ce ți se spune sau nu ai răbdare să vorbești, să explici pe înțelesul celor cu care vii în contact. Calmează-te și ai încredere că totul se desfășoară în favoatea ta. După-amiază ți-ar prinde bine o plimbare în aer liber, la brațul cuiva drag și de încredere. Fii atent pe unde mergi! 
 Scorpion 
 Ziua aduce cheltuieli importante fie pentru nevoile tale cotidiene, fie trebuie să ajuți pe cineva drag. Este posibil să primești salariul sau bonusuri dinspre segmentul profesional, dar sunt cam mici comparativ cu cât îți dorești tu să cheltuiești. Alcătuiește o lista de priorități și urmează-o îndeaproape. Nemulțumirile financiare sunt mari, iar fundamentul lor este real. 
 Săgetător 
 O zi cu stări contradictorii, de aceea ar fi bine să te ocupi numai de activități ușoare și plăcute. Depinde numai de ține cum îți gestionezi energia vitală și programul cotidian. Evită, pe cât posibil, consultațiile și analizele medicale, chiar dacă unele afecțiuni se pot evidenția destul de zgomotos. După-amiază sunt momente bune pentru a tăifăsui cu cineva drag și de încredere. 
 Capricorn 
 Ești tentat să asculți mai mult de prieteni, decât de ceea ce îți sugerează sufletul tău. Este păgubos să fii prea atașat de părerile sau sfaturile altora, dar în același timp nici să mergi numai pe flerul tău. Găsește un echilibru între spusele sau îndemnurile altora și ceea ce îți dorești tu cu adevărat. După-amiază vei ști foarte clar ce și cum ai de făcut. 
 Vărsător 
 Îți dorești să socializezi mai ales cu persoanele din anturajul profesional, dar se pare că vei fi acaparat de sarcinile de lucru de la serviciu. Șefii îți vor cere socoteală asupra detaliilor muncii tale, astfel că discuțiile aprinse sunt la ordinea zilei. Alege-ți cuvintele cu grijă și nu te lasă șantajat în vreun fel de către alții. Spre seară, o plimbare în aer liber este binevenită. 
 Pești 
 Polemicile care se vor iscă în preajmă ta aduc informații noi, dar și soluții bune pentru situațiile în care ești implicat. Este posibil să-ți displacă multe deocamdată, să te necăjească vorbele sau gesturile altora, însă rolul lor este de a te ajută să vezi clar realitatea și drumul pe care ar fi bine să mergi de acum încolo. Este mult de lucru la serviciu, iar șefii sunt cu ochii pe ține. 
  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.