HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru joi,10 martie

HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru joi,10 martie

 Berbec

Energia vitala este mare si dificil de controlat, daca te implici in prea multe treburi deodata. Ar fi bine sa-ti aranjezi programul zilei, astfel incat sa ai momente bune de ragaz. Dialogurile cu ceilalti te pot necaji, deoarece contravin ideilor sau conceptiilor tale de moment. Nu lua lucrurile prea in serios sau prea personal. Pe de alta parte, traversezi o perioada in care ai nevoie de introspectie. 
Taur
O zi in care ai nevoie de liniste, discretie si compania cuiva drag si de incredere. Se pare ca de la banii si bunurile administrate si folosite impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii te necajesti destul de mult. Marul discordiei este faptul ca tu esti foarte orientat spre prieteni sau spre domeniul socio-profesional si nu mai ai timp si energie suficiente sa te ocupi si de nevoile altora. 
Gemeni
Datorita unor prieteni sau intentiei de a te implica in activitati pe termen lung cu prietenii sau cu persoanele din anturajul socio-profesional este posibil sa apara discutii neplacute cu partenerul de viata sau cu alti colaboratori. Bine ar fi sa joci cinstit cu toata lumea si sa iti asumi numai acele responsabilitati, pe care stii sigur, ca le poti duce la bun sfarsit. Dupa-amiaza, reflecteaza la evenimentele zilei.
Rac
Esti destul de solicitat in plan profesional, mai ales de catre sefi. Este bine sa fii cat mai discret si sa nu raspunzi la provocari. Relatiile colegiale sunt tensionate si la fel si atmosfera de lucru de la locul de munca. Mentalitatea ta se schimba radical in aceste zile, astfel ca iti este dificil sa sustii o conversatie, mai ales pe teme profesionale sau cotidiene. Indeplineste-ti sarcinile de lucru cat mai bine.
Leu
Revelatiile vin in cele mai neasteptate moduri. Cu toate ca iti trec prin minte o multime de ganduri si idei stralucite este dificil sa le povestesti si altora. Rezuma-te la discutii banale, insa printre randuri observa informatiile care te pot ajuta in activitatea ta profesionala. Calatoriile indepartate si documentarea vizavi de o tema personala sunt demne de luat in calcul. Un film bun te-ar bine dispune.
Fecioara
S-ar putea sa primesti bani dintr-o colaborare, din partea unor rude sau a partenerului de viata. Sumele por fi mari, iar promisiunea unui castig, fie dintr-o colaborare, fie dintr-o mostenire sau partaj este spectaculoasa. Pastreaza-ti simtul masurii si nu te hazarda in cheltuieli nefondate. Factorul surpriza neplacuta este activ si pandesta orice decizie nesabuita. Posibile cheltuieli domestice.
Balanta
Relatiile parteneriale pot lua turnuri deosebite, spectaculoase. Datorita faptului ca esti preocupat cu prietenii sau rudele, atat partenerul de viata, cat si cei de afaceri iti pot reprosa ca te implici prea putin sau deloc in indatoririle tale fata de ei si fata de actiunile voastre comune. Foloseste un ton moderat si cuvinte alese cu grija. Foarte usor poti scapa vorbe nepotrivite care lasa urme adanci.
Scorpion
Sunt posibile neplaceri in relatiile colegiale. Atmosfera de la locul de munca este anosta, iar galceava poate porni de la banalitati. Fii prudent si evita provocarile! Pe de alta parte, sanatatea este deficitara, astfel ca energia vitala ar fi bine sa o pastrezi pentru treburile tale personale. Nu sunt recomandate consultatiile, analizele medicale si intervantiile chirugicale. Riscul de erori este mare.
Sagetator
Surprizele din segmentul amoros sunt la ordinea zilei, astfel ca ar fi bine sa fii pregatit. Insa, cumva tu esti artizanul situatiilor care vor interveni intre tine si cei dragi. Organizeaza actiuni recreative comune, tinand cont si de nevoile sau doleantele celor dragi. Dupa-amiaza, cineva din anturajul prietenilor te poate necjai cu remarci nu tocmai false. Ia aminte la toate informatiile de astazi.
Capricorn
Este nevoie sa acorzi timp si eforturi serioase, membrilor familiei si treburilor gospodaresti. In ultima vreme fiind foarte ocupat cu altii sau cu indatoririle profesionale, cumva segmentul familial a ramas in umbra. Acum aceasta umbra se dizolva si apar neregulile. Se recomanda prudenta, pentru ca este rost de conflicte pe termen lung. Implica-te alaturi de cei dragi si totul va fi bine.
Varsator
Dialogurile cu ceilalti pot fi spectaculoase, de aceea fii prudent si vorbeste strictul necesar. Gandurile sunt dificil de ordonat, de aceea evita eforturile mentale solicitante. Daca esti nevoit sa desfasori activitati intelectuale ar fi bine sa ceri ajutorul cuiva priceput si de incredere. Calatoriile pe distante scurte sunt o tema importanta a zilei. Circula atent si controleaza-ti reactiile.
Pesti
Capitolul financiar iti aduce surprize interesante. Poate fi vorba, fie de a primi sume de bani consistente, fie de a gestiona un buget profesional de la locul de munca. Fii foarte prudent, intrucat se pot produce erori de judecata. Ai putea descoperi fraude in documente si facturi sau taxe neachitate. De evitat implicarea in planuri financiare aranjate in graba de persoane putin cunoscute.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.