Gradiniţa cu Program Prelungit nr 13 din Sighetul Marmaţiei a organizat concursul judeţean “Gradiniţa sportivă-armonie şi mişcare”.

Gradiniţa cu Program Prelungit nr 13 din Sighetul Marmaţiei a organizat concursul judeţean “Gradiniţa sportivă-armonie şi mişcare”.

Astazi de 1 iunie,  Gradinita cu Program Prelungit nr 13 din Sighetul Marmatiei a organizat concursul judetean “Gradinita sportiva-armonie si miscare”.   Pe langa celebrarea  Zilei Copilului,  concursul a avut ca si scop principal stimularii interesului pentru educatia fizica si sport la nivel judetean, dar si prevenirea unor atitudini si comportamente daunatoare sanatatii.
 La eveniment au partipat Gradinitele 1, 7, 8, 9, 12, 13, copii de la Madre Colomba ,  prescolari  de la gradinitele din Sarasau, Ocna Sugatag , Calinesti si de la liceul Regele Ferdinand. Concursul sportiv a cuprins o intrecere pe biciclete atat la fete cat si la baieti, un concurs de alergare de viteza doar pentru baieti, dar si diferite jocuri foarte distractive in curtea gradinitei cu Program Prelungit Nr. 13.
 La sfarsitul concursului judetean “Armonie si Miscare” participantii au primit din partea organizatorilor diplome si medalii, iar cei mai meritosi mini sportivi cu rezulate exceptionale au fost premiati cu cupe. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.