GORGHIU: Am reușit să desemnăm aproape toți candidații pentru municipiile reședință de județ și consilii județene

GORGHIU: Am reușit să desemnăm aproape toți candidații pentru municipiile reședință de județ și consilii județene

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, joi, la Brăila, că formațiunea a reușit să desemneze aproape toți candidații pentru municipiile reședință de județ și pentru președinția consiliilor județene, iar acest turneu pe care îl face alături de Vasile Blaga se apropie de final.

‘Suntem aproape de finalizarea acestui turneu prin țară. Am reușit să desemnăm aproape toți candidații pentru municipiile reședință de județ din România, cu excepția a trei. De asemenea, am desemnat și președinții de consilii județene, doar cu câteva excepții’, a spus Gorghiu.

Copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga s-au aflat, joi, la Brăila, la evenimentul de lansare a candidaților liberali în cursa pentru alegerile locale din iunie, care a avut loc la Sala Polivalentă din municipiu.

‘La Brăila, avem doi candidați în care credem, o formulă pe care o considerăm atractivă pentru electorat’, a spus Gorghiu, referindu-se la candidatul pentru Primăria Brăila, senatorul Cătălin Boboc, și la cel pentru președinția CJ, omul de afaceri Florin Cîrligea, fost subprefect de Brăila.

La rândul său, Vasile Blaga a declarat că la Brăila PNL are o echipă foarte bună de candidați.

‘Brăila este un județ cu mari probleme, care a rămas în urmă, după 25 de ani de administrație pesedistă. Iată unde a dus administrația pesedistă: la corupție, corupție și iar corupție. Corupția generalizată de atâția ani a făcut ca aici să nu vină investitori. (…) Noi credem că a sosit momentul și pentru județul Brăila să schimbăm administrația PSD’, a declarat Vasile Blaga.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.