Georgian Simion Coman noul adjunct al comandantului Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus

Georgian Simion Coman noul adjunct al comandantului Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus

Sublocotenentul Georgian Simion Coman a fost instalat astăzi, oficial, în funcţia de adjunct al comandantului Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus, de către inspectorul şef al ISU Maramureş, col. Ion Pop, în prezenţa primarului Vasile Ciolpan şi a şefilor structurilor din M.A.I. cu care colaborează I.S.U.
Proaspătul adjunct al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus a absolvit, în 30.07.2010, Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu“ din Sibiu, Facultatea de Management Militar, specializarea “Managementul Organizaţiei“, cu titlul de licenţiat în “Ştiinţe Militare şi Informaţii“, specialitatea Geniu, cu nota 9,80 la proiectul de licenţă şi 8,80 la media generală a examenului de licenţă.
Slt. Coman a fost atras de timpuriu de cariera militară, el fiind absolvent al Liceului “Constantin Brâncoveanu“ al M.A.I. din Ploieşti, judeţul Prahova, în 2007. În prezent, el este cel mai tânăr ofiţer din I.S.U. Maramureş  care ocupă o funcţie de conducere. Raionul de intervenţie al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus  are o suprafaţă de circa 1700 de kilometri pătraţi, din care cea mai mare parte în teren muntos, cu acces dificil, cuprinde 2 oraşe şi 8 comune, cu aproximativ 25 de mii de gospodării şi o populaţie de 92 525 de persoane. Raionul de intervenţiei al secţiei are o rază maximă de 35 de kilometri. 
 Secţia de Pompieri Vişeu de Sus are în componenţă o Gardă de intervenţie la Borşa şi o staţie S.M.U.R.D.  în Vişeu de Sus, dotată cu o ambulanţă de prim ajutor, de tip “B“. De curând, Garda de Intervenţie Borşa a fost dotată cu o autospecială nouă, pentru lucrul cu apă şi spumă, de capacitate medie, care are modul de descarcerare şi echipament de prim ajutor, achiziţionată prin programul operaţional regional al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “ Transilvania de Nord“, din care face parte şi Consiliul Judeţean Maramureş.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.