Video|Furturi peste furturi

Poliţiştii maramureşni au fost sesizaţi ieri cu privire la comiterea mai multor furturi. Cele mai multe s-au petrecut din cauza neglijenţei proprietarilor în ceea ce priveşte siguranţa bunurilor.

O femeie de 82 de ani a rămas fără 1.400 de lei după ce a apelat la o persoană necunoscută pentru a o ajuta la curăţenie. Într-un moment de neatenţie, aceasta i-a furat dintr-un sertar portofelul în care se aflau banii, iar apoi a plecat.

O altă femeie, de 48 de ani, a fost victima infracţiunii de furt din geantă. În timp ce mergea pe bulevardul Traian din Baia Mare, persoane necunoscute au reuşit să îi fure din geanta pe care o purta pe umăr 1.700 de lei, actul de identitate şi două carduri bancare.

Autoturismul parcat cu portierele neasigurate şi telefonul mobil la vedere reprezintă condiţiile ideale pentru comiterea unui furt din mașină. A fost nevoie de doar câteva clipe ca un bărbat din Sighetu Marmaţiei să rămână fără telefonul în valoare de 4.500 de lei.

La rândul său, un bărbat din Buteasa i-a sesizat pe poliţişti că persoane necunoscute au profitat de faptul că uşa de acces în locuinţă nu a fost încuiată, au intrat și i-au furat mai multe bijuterii din aur.

În toate aceste cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.