Fundaţia pentru S.M.U.R.D. continuă în această perioadă campania privind redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit.

Fundaţia pentru S.M.U.R.D. continuă în această perioadă campania privind redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit.

Fundaţia pentru S.M.U.R.D. continuă în această perioadă campania privind redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit. Paramedicii din turele libere şi voluntarii S.M.U.R.D. din Baia Mare s-au alăturat acestui efort şi sunt prezenţi  în fiecare zi de vineri, între orele 16.00 şi 19.00, în incinta hypermarket Real, unde îi vor ajuta pe cei ce vor să redirecţioneze 2% din  impozitul pe venit să completeze, pe loc, formularele necesare. În zilele de duminică, între orele 16.00 şi 19.00, paramedicii şi voluntarii se vor afla în incinta Gold Plaza.
În Sighetu Marmaţiei, personalul S.M.U.R.D. este prezent, în acelaşi scop, în fiecare zi de marţi, între orele 12.00-18.00, în incinta Carrefour Market, iar sâmbăta- la supermarket Kaufland, între orele 10.00-16.00. 
Din banii care se vor aduna în campania de anul acesta, Fundaţia pentru S.M.U.R.D. şi-a propus să achiziţioneze un avion medical pentru urgenţe. Printre judeţele care ar putea beneficia, pe viitor, de serviciile unui astfel de aparat se numără şi Maramureşul, datorită faptului că peste 70 la sută din relieful zonei este muntos şi greu accesibil. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.